lyckoslanten

Denna blogg kommer att handla om mig & min familj och allt vad vi har för oss. Häng med vetja...

Akademiska idag

Publicerad 2012-03-31 09:21:00 i Inför / Gastric bypass,

I morse hade jag fjärliar i magen då jag idag ska till Akademiska Sjukhuset på informationsmöte inför min Gastric bypass. Blev ganska besviken för den informationen hade jag fått innan av sjuksköterskan i februari.
Vi fick oxå prova på en måltid så som den kommer att se ut efter operationen. Det va lite kul ändå. När mötet va över så gick jag till Andningscentrum för att kvittera ut min sömnutredningsmaskin. Ska sova med den inatt. Hon installerade alla kablar mm och sen ställde hon in när den skulle starta via sin dator.

I natt är det första gången som jag har märkt att jag har kippat efter andan iallafall 2 gånger, det va det absolut läbbigaste jag har varit med om, både min man & jag vaknade av det, känslan kan beskrivas som att vara för länge under vattenytan och när man väl kommer upp så drar man efter andan ordentligt. Men sov ändå ganska hyfsat ändå med tanke på alla kablar dosor mm.

Bra show

Publicerad 2012-03-28 22:13:00 i Allmänt,

Musikshowen va bra, musiken tog över ibland men dom sjöng jättebra, lägger upp lite klipp senare måste redigera ihop det först.

Show i skolan

Publicerad 2012-03-28 16:47:41 i Allmänt,

Har haft en tung dag idag känt mig gråtfärdig och helt eländig. Men till slut fick jag nog av mig själv, fixade laddning på videokameran slängde mig i duschen sen åkte jag till jobbet för att få mitt nya schema va lite social med jobbarkompisarna i lunchrummet sen kände jag mg bättre inombords och åkte hem påbörjade maten tills min älskling kom hem från jobbet nu ska vi strax äta sen hämta Jennifer från tennisen innan vi åker till Enköping för att höra Estetarna showa loss, ska bli kul att se Madde & Benjamin igen.

Smärta

Publicerad 2012-03-28 16:19:51 i Allmänt,

Jaha då var det dags igen då smärta skrivet över hela kroppen har ojat mig hela natten så Åke har flera gånger frågat om jag ska ha en tablett, kl 8.00 fick jag nog och tog en tablett och gud vad skönt det va när smärtan klinga av kunde tom somna om en stund men fick ringa jobbet och säga att jag inte kunde komma fan vad less jag blir på mig och min JÄVLA kropp. Jag kan inte göra nånting utan att få så jävla ont, blir ju deppig för mindre och inte blir det bättre av att jag har slutat med min antidepressiva tablett, men jag ska klara det denna gång vill inte äta en enda jävla tablett till e så less på det.

deppad i flera dagar

Publicerad 2012-03-27 13:44:00 i Allmänt,

Nu har jag varit deppad i flera dagar samt att jag har så jäkla ont, skulle behövt ha gått till gymmet och gått på motionsbandet men det är jävligt svårt när jag inte ens kan klä på mig, så jag har gått mellan sängen o soffan ätit smärtstillande och varit allmänt sur, stackars min familj men jag har sagt att det kommer att bli lite jobbigt i början då jag inte äter min tablett varje dag. så jag hoppas dom står ut med mig.

Spackling

Publicerad 2012-03-25 13:22:00 i Allmänt,

Idag har vi spacklat det inre förrådet fan vad skönt att det är klart, ibland är det så tråkigt att det jämt är jag som måste påbörja saker för att min man ska fatta att det måste bli gjort, usch nu låter jag irriterad men så har det alltid varit och kommer nog också alltid så förbli. Men som sagt nu e det gjort så nu e det bara målning samt lägga på vävtapet på ena väggen så är det klart sen. Puh

Födelsedag

Publicerad 2012-03-24 16:12:00 i Familj,

Idag fyller min man Åke år. Vi har firat honom med tårta och presenter, han fick nya golfskor samt golfbyxor, trisslott samt en tialott. Tog några bilder men vet inte just nu vart kameran är.

Fredag

Publicerad 2012-03-23 10:59:32 i Allmänt,

Idag blir det till att jobba ett långpass det funkar nog det med tiden går nog ganska fort idag då det är många som får sin lön redan idag, jag bl a ha ha. Så idag får kroppen vila inför morgondagens gympass.

Torsdag

Publicerad 2012-03-22 11:10:00 i Allmänt,

Varit på gymet med Carina och tränat, vi cyklade körde motionsband carina körde även crosstrainern vi höll på i 60 min efteråt kändes det jätteskönt.

PÅ eftermiddagen åkte Jennifer, jag och älsklingen till Barkarby och Stadium, vi inhandlade nya golfskor samt byxor till Åke då han fyller år på lördag.

Oj Oj Oj

Publicerad 2012-03-21 18:29:43 i Allmänt,

Jissad vad tiden rusar iväg, vad har hänt sen sist då, jag har varit såååå trött och sovit som en galning, inte hunnit spackla och slipa som jag skulle inte har jag heller varit på gymet utan det har bara varit jobba o sova, stackars min familj som får dras med mig suck skönt att det aldrig är för sent att ändra sig.

Sen i lördags så har jag inte ätit min antidepressiva tablett den tog slut o hade inget på apoteket att hämta ut, konstigt nog så har min kropp varit väldigt glad under dessa dagar utan pillret så just nu känner jag inte för att hämta ut nya piller som säkert har inkommit till apoteket.

Idag har jag och min jobbarkompis Carina varit på gymet och kört måste säga att det va askönt efteråt vi ska träna imorgon oxå LÄNGTAR hihi

Loreen vann

Publicerad 2012-03-14 14:06:19 i Allmänt,

Har inte lyssnat på ett enda bidrag under alla deltävlingar men kände att jag kunde kolla på finalen, fasatnade verkligen för Loreens låt och tycker det är skitkul att den vann

Grattis Loreen

Ny musik

Publicerad 2012-03-14 13:59:18 i Allmänt,

Dags att göra lite ny musik till bilen så man kan poppa lite medans man tar sig till och från jobbet

Bilen

Publicerad 2012-03-14 13:56:25 i Allmänt,

Vårstädade bilen i söndags första etappen blev att dammsuga bort allt grus den blev jättefin tog hem bilmattorna och skurade av dom, nu ska jag bara fixa rutorna och inredningen sen är den klar invändigt sen är det bara biltvätten kvar.

Sega dagar

Publicerad 2012-03-14 13:55:03 i Allmänt,

Haft ett flertal jobbiga dagar där humöret har varit i botten varit jättetrött tog i lite för mycket på gymet i helgen så jag har haft jätteont i kroppen samt min jäkla ischias, jag hoppas verkligen att jag får operationen så jag slipper bära på dessa kilon också räcker med smärtan för det är ju inte säkert att den försvinner samtidigt.

Vilken dag

Publicerad 2012-03-09 21:24:34 i Allmänt,

Oj vilken dag, först va jag jättetrött och vilade hela förmiddagen sen så kom systerdottern Josefin hir & hälsa på , då satt vi och prata massor alltid så kul när hon kommer, sen så satt ja vid datorn en stund, posten ramlade in i brevådan gick och kollade 2 brev från Akademiska Sjukhuset.Yeah Det ena brevet va en kallelse för att hämta en sömnmaskin och den andra en kallelse för informationsmöte samma dag blev det precis tiden efter varandra fan vad bra. Roligt att dom hade skrivit breven dagen efter att jag ringde dit Hm lattjo.
Sen kom min älskling hem från jobbet, vi gick upp till gymmet och tränade lite, vi mjukstarta med gångbandet sen lite roddmaskin mm efter det drog vi med tjejerna till Napoli och käkade  där för att fira lite. Känns som en bra dag idag. Kram på mig

Deprimerad?

Publicerad 2012-03-07 13:53:48 i Allmänt,

Känner mig deprimerad för tillfället allt e så jävla jobbigt, sitter och väntar på att få kallese för sömnutredning inget annat kan göras innan den är utförd, suttit och ringt till jag vet inte hur många olika ställen på Akademiska Sjukhuset innan jag igår äntligen hittade rätt och fick en tid den 30 mars för att hämta maskinen som ska mäta. Jag kan knappt vänta känns det som vill ju så gärna bli opererad så snart som möjligt så jag hinner med allt jag ska göra med barnen i år.
Men som det är just nu så ligger jag mest och sover för jag e så TRÖTT hela tiden måste försöka ändra på det så idag har jag börjat med mina soppor(cambridge) för att se om humöret lättar lite sen har jag legat i ett bad och myst nu klockan 15 ska jag till gymmet för några jobbarkompisar ska dit och träna, min man kommer upp sen för han ska hämta sitt gymmkort sen kan vi gå dit tillsammans Yippiee

Tränat

Publicerad 2012-03-01 21:57:56 i Allmänt,

Idag har jag varit upp på gymet och kollat runt lite samt promenerat på gångbandet det va väldigt kul att kunna promenera samtidigt som man kunde titta på tv ha ha ok programmet sög ju emmerdale farm men men .....

Efter träningen

Publicerad 2012-03-01 13:43:00 i Allmänt,

Efter träningen så hämtade jag upp min dotter Madde och vi åkte till Napoli och åt varsin Kebabtallrik, supergott som vanligt, sen åkte vi till Barkarby och Rusta för att kolla lite tapeter men det slutade med att jag inhandlade en t-shirt för 49 kr ha ha



Om

Min profilbild

Lillemor

Jag heter Lillemor och är gift och har tre flickor. Jobbar som butiksbiträde på Willys. Gillar att sjunga,resa,umgås med familj & vänner Och då jag precis har kommit igång med mitt bloggande så vet jag inte riktigt vad som kommer att skrivas men att det finns massor det är helt klart Enjoy!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela