lyckoslanten

Denna blogg kommer att handla om mig & min familj och allt vad vi har för oss. Häng med vetja...

Skaffa gymkort

Publicerad 2012-02-28 12:10:00 i Allmänt,

Idag har jag varit uppe på gymet där jag bor och anmält mig och fått gymkort dags att börja röra på sig ganska idealiskt att kunna motionera även när det är mörk ute eller isiga vägar.

Me like..

Träffa sjuksköterska idag på Akademiska Sjukhuset

Publicerad 2012-02-17 10:25:00 i Allmänt,

Idag har jag varit hos sjuksköterskan på överviktsenheten i Uppsala. Jag var otroligt spänd och förväntansfull över vad som skulle sägas mm. Vi pratade om varför jag vill ha en operation och sen gick vi igenom mina papper som jag hade fyllt i. Det visar sig att jag måste göra ett sömntest först för att se om jag lider av sömnapné. Så innan dess så kunde vi inte fortsätta med det andra utan det först usch det va som att dra ner rullgardinen helt, kände mig ganska deppad när jag åkte därifrån hade ju hoppats på mer information om hur vi skulle gå vidare men nu måste jag vänta på en ny remiss från lungavdelningen som lånar ut såna maskiner. SUCK !!

Deppig

Publicerad 2012-02-14 14:45:23 i Allmänt,

Idag är en "sån " dag idag, känner mig deppig, gråtfärdig, urusel mamma och mycket mer. Helgen som va kanske blev för mycket, min 16 åriga dotter va på fest och blev onykter, whitney dog, min största idol, som har funnits där med sin stora röst när jag har varit som lägst i livet. Sen ringer min jobbarkompis Carro och säger att hon blir hemma idag för att hon mår dåligt neeeeeej inte det också gillar inte att hon e sjuk så ofta tycker så synd om henne skulle gärna ta lite infektioner av henne om det gick så hon fick hålla sig frisk, men vad ska hon göra när hennes immunförsvar inte jobbar som det ska. Jag säger bara brrrrööööl....
Snart ska jag åka till jobbet och dra på mig mitt jobbarsmile, det går säkert bra.

Kram allihopa på Alla Hjärtans Dag

Min övervikt

Publicerad 2012-02-13 10:23:32 i Allmänt,

Under dom senaste 10 åren har jag hållt på att jojjobanta med olika resultat, det har funkat att gå ner i vikt men absolut inte att hålla den, nu har jag kommit till den punk i livet då jag nu har bestämt mig för att ta hjälp av sjukhuset för att få en gastric bypass. På fredag ska jag åka till Akademiska Sjukhuset i Uppsala för att som första besök ska prata med en sjuksköterska, har ingen aning om hur eller vad som kommer att sägas så det är superpirrigt.

Whitney Houston död

Publicerad 2012-02-12 11:42:08 i Allmänt,

När jag satte på datorn imorse så gick jag in på expressen.se som vanligt
Dagens headline är
Whitney Houston är död.

Jag kände hur jag stelnade till som i fasa, kunde inte riktigt förstå först vad som stod, min idol som har hjälp mig genom många sorger och besvär i livet bara genom att höra hennes sagolika röst har nu tystnat.
I will always love you
R.I.P Whitney

Börja blogga igen

Publicerad 2012-02-12 11:22:04 i Allmänt,

Känner att det händer ganska mycket i mitt liv just nu som gör att jag behöver skriva av mig, jobbigt att skriva dagbok som ligger och tar plats känns bättre att blogga direkt vem vet någon kanske gillar det som jag skriver.

Om

Min profilbild

Lillemor

Jag heter Lillemor och är gift och har tre flickor. Jobbar som butiksbiträde på Willys. Gillar att sjunga,resa,umgås med familj & vänner Och då jag precis har kommit igång med mitt bloggande så vet jag inte riktigt vad som kommer att skrivas men att det finns massor det är helt klart Enjoy!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela