lyckoslanten

Denna blogg kommer att handla om mig & min familj och allt vad vi har för oss. Häng med vetja...

Jobb jobb jobb

Publicerad 2013-02-28 17:02:00 i Allmänt,

Ja nu är jag tillbaka i vardagen med allt och det är kul att vara tillbaka på jobbet då jag har saknat både jobbarkompisar och kunder.

Hemresa

Publicerad 2013-02-26 16:50:00 i Resor,

Jaha idag va det dags att packa ihop allt och bege oss till Heathrow Airport och planet hem till Arlanda igen.Resan gick bra och vi landade på utsatt tid. När vi klev av planet så såg vi när dom lastade av väskorna på släpvagnarna, och vems väska låg högst upp, ha ha min röda resväska med den svenska flaggan på lite komiskt.
Vi letade upp bussen vi skulle åka med, men viva tbugna att köpa biljett på 7 eleven på terminal 4 som låg en bra bit därifrån som tur va så fick vi åka gratis dit upp det va jusnällt men vad f * n varför kan man inte betala med kort längre det ska bara försvåra för oss som vill åka kommunalt MORR!!!!
Ja ja väl hemma i Bålsta så mötte vi upp älsklingen & åkte bil hem.
Skönt att vara hemma igen och tvätta upp allt och sen bara myspysa.
Älskar att vara ute på resande fot men hemma bäst.

Harry Potter

Publicerad 2013-02-25 20:25:00 i Resor,

Idag har vi varit på Warner Bros studio i Livstone & tittat på Harry Potters inspelningsstudio.Behöver inte säga så mycket lägger in lite bilder istället.Rekommenderar alla som åker till England att göra ett besök där
 
 
 
 
 

Bio

Publicerad 2013-02-24 22:21:00 i Resor,

Ja nu har det blivit kväll och vi har precis ätit, nu ska vi snart bege oss till biografen och titta på Les Miserables
Ja filmen va väldigt bra så den får tummen upp. 
Nu dags att sova imorgon har vi fullt upp med sista äventyret innan vi ska åka hem.
 
zzZZZZZzz

Fotografering & Shopping

Publicerad 2013-02-24 22:07:00 i Resor,

Idag ska Gary, som är fotograf jobba så vi fick stå modell för att kolla ljus vinklar mm. Det blev några fina bilder.
 
 
Efter dagens fotografering åkte Trisha & vi till Reading Cetrum på shoppingtur, det va jättemysigt att gå runt i alla butiker där, vi hittade en jättehärlig butik med massa vill ha saker ha ha
 

Indisk restaurang

Publicerad 2013-02-23 23:03:00 i Resor,

Idag har vi bara tagit det lugnt efter 2 hektiska dagar både i Londons vimmel samt på Windsor Castle.
Jag & Trisha åkte hem till hennes dotter oh hälsa på en stund i hennes nya lägenhet, jättefin var den.
 
Sen åkte vi hemåt för att fixa till oss innan det va dags att åka till restaurangen, där åt vi lite olika rätter som va jättesmaskens.
 
 

Windsor Castle

Publicerad 2013-02-22 21:19:00 i Resor,

Idag har vi varit på Windsor Castle, det va hur stort som helst vi vandrade runt i flera timmar i snålblåsten, men verkligen sevärt lägger in lite bilder därifrån, senare på kvällen åt vi fish and chips hemma. 
 

Sightseeing

Publicerad 2013-02-21 21:58:00 i Resor,

I dag tog vi tåget från Reading Station in till London, vi hittade en liten butik där dom sålde biljetter till sightseeing bussarna.
Det blåste så jäkla kallt medans vi stod och väntade och inte blev det bättre av att sitta på övervåningen utan tak ha ha men är vi turister så är vi. Gary filmade medans Madde fotograferade. Först klev vi av vid London Eye,
hjälp det va så HÖGT tur att jag kunde sitta på bänken i mitten av gondolen, blev så lättad när vi va på väg ner igen puh....men en fantastisk upplevelse, den ville jag inte vara utan. Sen klev vi på bussen igen och klev av utanför Madame Tussauds, det va också en häftig upplevelse att kunna posera med kändisarna.
Efter Madame Tussauds tog vi tåget hem till Reading igen,vi va helt slut så efter maten gick vi och lade oss.
God natt alla

Londonresan

Publicerad 2013-02-20 22:00:00 i Resor,

Idag gick vi upp jättetidigt för idag ska Jennifer,Madde & jag åka och hälsa på mina vänner i London.
Älsklingen körde oss till Arlanda & släppte av oss.
Väl där checkade vi in och satte oss att titta på Top Modell innan det va dags att gå till gaten, det va skönt att få sitta och koppla av lite innan det v dags att kliva påplanet, jag är ju lite flygrädd av mig, senaste flygresa gick ju från Gando på Gran Canaria 2007.
Starten gick bra tur jag hade tjejerna på varsin sida så jag kunde hålla båda i handen ha ha. Resan gick bra och vi landade på Heathrow Airport vid 14 - tiden.
Gary kom och hämtade oss vilket kändes skönt, min första miss va ju att jag gick till fel sida av bilen, Gary sa Oh do you wanna drive???
Oh no wrong side of the car ha ha Madde garva så hon kikna.
Sen åkte vi hem till dom i Reading utanför London och installerade oss med väskor och allt, tog en kopp te och snackade lite. Trisha va ute på jobb så hon skulle komma hem senare. Gary tog med oss till Tesco där vi storhandlade mat för hela veckan. Sen åkte vi hem igen, då hade Trisha kommit hem och höll på att laga Shepherds pie. Det va ju så gott & så härligt sällskap, Madde & Jennifer behärskar engelskan väldigt bra tycker jag. Skönt att bli tvingad till att prata engelska hela tiden för jag kände hur ordförrådet blev bättre & bättre.
Senare på kvällen tittade vi på Skyfall, en riktigt bra film på en härlig dag, nu dags att sova för imorgon ska vi åka med Gary till London och ha en härlig sightseeing  zzzZZZzzzz

5 månader

Publicerad 2013-02-19 12:31:00 i Inför / Gastric bypass,

19/2-2013
Idag är det 5 månader sen operationen och jag kan sammanfatta denna period imitt liv som tillfredställande. Smärtan i kroppen har nästan försvunnit, jag har gått ner 20 kg och mår fantastiskt, har inte haft några större problem med magen förutom lite förstoppning samt magknip, inte så mycket dumping heller.
Och det är roligt att mina jobbarkompisar har uppmärksammat mitt nya jag i form av att jag springer runt på golvet plockar varor drar kundkorgar och mycket mer med ett leende på läpparna istället för att bara sitta i kassan.
Stolt över mig själv.
Kram på er alla därute, behöver ni stöd eller uppmuntran eller vill ge mig lite tveka inte utan skriv några rader.

Om

Min profilbild

Lillemor

Jag heter Lillemor och är gift och har tre flickor. Jobbar som butiksbiträde på Willys. Gillar att sjunga,resa,umgås med familj & vänner Och då jag precis har kommit igång med mitt bloggande så vet jag inte riktigt vad som kommer att skrivas men att det finns massor det är helt klart Enjoy!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela