lyckoslanten

Denna blogg kommer att handla om mig & min familj och allt vad vi har för oss. Häng med vetja...

Inför midsommar

Publicerad 2011-06-20 09:30:00 i Allmänt,

Nu kommer det att vara fullt upp på jobbet med alla som ska inhandla mat och dryck inför midsommar det tycker jag är kul. Idag blir det nog att springa på golvet och plocka varor också och inte bara kassan. Sen e jag ledig i 2 dagar då ska jag göra massa pyssel med tjejerna.

Söndag

Publicerad 2011-06-19 10:08:00 i Allmänt,

Idag är det söndag och ska snart bege mig till jobbet, passet är mellan 13-21 så kommer inte hem förräns vid 21.50. så kommer nog inte hinna skriva något mer idag. Just nu sitter jag och irriterar mig över en envis fluga som svirrar runt mig, men shit vilken bagatell egentligen min man har åkt för att klippa sig och tonåringarna är på sina rum. På tisdag och onsdag är jag ledig och då ska jag till sjukgymnastiken och träna har inte gjort det på 2 veckor nu så det drar i kroppen att få sätta igång igen, wow vad det jag det där trodde jag aldrig att jag skulle säga ha ha.Lider av stor övervikt och har vekligen börjat ta hand om mig själv det senaste året. Hör gärna av er till mig om ni känner er i samma situation och vill kunna få pepp eller ge mig pepp det kan behövas tro mig.Som sagt jag har precis gått in på ren kur med cambridgekuren för jag vet inte vilken tur i ordningen för jag har bestämt mig för att gå ner 58 kg nu för jag vill komma i form tills jag ska flytta utomlands. Älskar Gran Canaria och har tänkt flytta dit om ungefär 5 år. Måste jobba ihop pengar, rensa mina skulder i sverige så jag slipper det sen. Klimatet där är fantastiskt tycker jag visst kan det vara kallt men inte alls som här under vinterhalvåret jag bara dör av alla snö dom senaste vintrarna. Hade ju älskat det om jag fortfarande va tonåring och träna konståkning flera gånger i veckan men inte nu bläää. Ha en trevlig söndag alla bloggläsare Kram

Jobbet

Publicerad 2011-06-18 15:43:00 i Allmänt,

Ledig idag men ska jobba imorgon igen, trivs jättebra med att arbeta i en mataffär. Har precis tvättat mina arbetskläder och hängt upp dom så jag är ren och hel hihi. Min man och ena dotter sitter och tittar på en tecknad film som heter Berk.

Bloggläsare

Publicerad 2011-06-18 14:56:00 i Allmänt,

Tack ni som har klivit in på min sida och läsa vad jag har skrivit. Först visste jag inte hur jag skulle börja men det visar ju sig inte vara så svårt frågan är istället hur mycket jag kan skriva ha ha.

Böcker

Publicerad 2011-06-18 14:31:00 i Allmänt,

Under min vistelse i Gbg så hann jag läsa 2 böcker.

Bok 1

Bok 2

Bok 3 läste jag när jag kom hem igen

jag rekommenderar dessa om ni är sugna på lite läsning i sommar.
Går att handla på adlibris.com eller varför inte ta en tur till ditt närmsta bibliotek kalasbra alternativ tycker jag

 

Göteborg

Publicerad 2011-06-18 14:09:00 i Allmänt,

I helgen va jag och mina tonårsdöttrar nere hos min väninna i Göteborg. Slappade, shoppade körde tonåringarna till Liseberg.Skulle tillbaka till stugan och göra så mycket, min väninna Arja ska börja med bed & breakfast på sin gård så vi skulle gå ut och fota hennes rum och omgivningarna, men hamna framför en bok var somnade efter en stund och vaknade av att M & J ringde och sa att dom ville komma hem från Liseberg för att dom hade åkt klart. ha ha vad mycket vi hann den dan Nada! Det va bara att gilla läget och driva dit och hämta dom. Sen slappade vi resten av kvällen medans vi lyssnade på dagens åkturer.

Mat

Publicerad 2011-06-17 11:55:00 i Allmänt,

Vad träligt det är när jag ska banta och min man inte kan göra en rolig måltid för familjen, jag handlade hem köttbullar från jobbet igår, en tanke va att ha köttbullar med gräddsås och potatis lingonsylt men då jag inte vill laga mat då jag går på cambridgesoppor så blev det nu istället köttbullar med spagetti urk!!

Däck

Publicerad 2011-06-16 10:11:00 i Allmänt,

Nu har jag äntligen fått tummen ”ur” och beställt nya sommardäck till min älskling

Om

Min profilbild

Lillemor

Jag heter Lillemor och är gift och har tre flickor. Jobbar som butiksbiträde på Willys. Gillar att sjunga,resa,umgås med familj & vänner Och då jag precis har kommit igång med mitt bloggande så vet jag inte riktigt vad som kommer att skrivas men att det finns massor det är helt klart Enjoy!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela