lyckoslanten

Denna blogg kommer att handla om mig & min familj och allt vad vi har för oss. Häng med vetja...

Mallorca resa

Publicerad 2013-03-20 21:45:00 i Allmänt,

Efter allt med bilen & däcket så blev det till slut att jag fick jobba till stängning istället för 19.00 för en jobbarkompis hade blivit sjuk.På väg hem så ringer mobilen, då va det min svägerska i Norge, hon sa att hon hade hittat en billig resa till Mallorca. 4 personer, dubbelrum samt frukost för under 5000 kr. Vi slog till på den då vi behöver komma ner för att se vart min bror, hennes pojkvän ligger begravd. Så det kommer inte bara att bli en solresa utan vi måste gå igenom lite känslomässigt svåra saker. Men det är skönt att det ÄNTLIGEN ska bli av då han dog 2008, det har hängt som en snara runt halsen på oss.

Men Åhhhhh

Publicerad 2013-03-20 17:11:00 i Allmänt,

Åkte iväg till jobbet och när jag kliver ur bilen så ryker det om vänster framdäck, PUNKA Åh NEEEEEEEEEJ.
Fick ju världens panik ska ju jobba ända till 19.00
Vem kan hjälpa mig då?? in på jobbet och snacka med Jennie på kontoret, där fick jag numret till några däckverkstäder. Jag ringde Euromaster i Bro och frågade om dom kunde hjälpa mig. Han frågade mig om jag hade låsbult på hjulet eller larm på bilen då jag inte hade det så sa han att dom skulle fixa det. Han skulle ringa när det va klart. Så dom kom till Willys parkeringen och tog av däcket åkte och fixade på ett nytt däck på fälgen och sen tillbaka och montera på bilen. Det kallar jag bra KUNDBEMÖTANDE. Jag e helt lyrisk.Dom sa även att jag skulle behöva göra en framvagnsinställning, OK dom rekommenderade Mekonomen i Kungsängen. Ska ringa och boka en tid dit.
 
 

Om

Min profilbild

Lillemor

Jag heter Lillemor och är gift och har tre flickor. Jobbar som butiksbiträde på Willys. Gillar att sjunga,resa,umgås med familj & vänner Och då jag precis har kommit igång med mitt bloggande så vet jag inte riktigt vad som kommer att skrivas men att det finns massor det är helt klart Enjoy!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela